Cu totii am mers macar o data, da nu de mai multe ori la stat, la un cabinet sau la spital si am vazut ce inseamna asta. Lume multa, programari care nu se respecta, programari care se fac peste cateva luni si lista poate continua la nesfarsit. Mai grav este ca serviciile medicale sunt mult sub standardele europene, pacientii nu au mereu acces la servicii de calitate in secunda in care au nevoie reala de ele.
O alternativa la sistemul medical de stat care are mari probleme este sistemul medical privat. Cum poti avea acces la el? Simplu, inchei asigurari de sanatate private si alegi pachetele de servicii care sunt potrivite pentru tine. Asigurarile medicale private de sanatate nu mai sunt un lux pentru pacienti, pachetele de servicii au preturi bune, ai incluse mult mai multe servicii, ai preturi excelente la serviciile extra. Ce avantaje ai daca iti faci asigurari de sanatate private? O multime. Economisesti bani, ai analize medicale sau spitalizare, tratamente cu reducere, ai beneficii in plus de care te poti bucura doar daca inchei o asigurare medicala privata. Stii cozile din policlinici sau din spitale? Cu asigurarea medicala privata uiti de ele, esti programat usor, vii la ora la care esti programat si ai intrat, fara sa te certi, fara sa astepti dupa n pacienti.
Daca nu ai nevoie de toate serviciile din pachete iti poti personaliza asigurarile, poti sa incluzi ce servicii crezi ca sunt pentru tine si sa te bazezi, daca vrei, doar pe cele de baza. Pentru un 50 de lei lunar poti sa ai mult mai multe servicii de calitate decat aveai la stat, platind mult mai mult. Pentru angajatori e si mai bine sa existe asigurari private de sanatate, ele sunt deductibile in limita a 800 euro anual.
Interventii chirurgiclae, medicale, spitalizare, consultatii, analize, peste acestea poti adauga ce servicii suplimentare doresti, la cele mai bune preturi. Acoperirea teritoriala e extinsa, poti sa te adresezi la clinici si spitale din tara, din strainatate, nu esti legat doar de policlinica din oras.
Adresabilitatea ridicata este o caracteristica importanta si un avantaj al asigurarilor medicale private. Te consulta ce medici vrei tu, poti schimba furnizorii de servicii medicale. Transparenta serviciilor si a costurilor este ridicata, stii mereu pe ce cheltuiesti banii, ai programari la consultatii anuale ca sa stii mereu ce se intampla in corpul tau.
Asigurarile private de sanatate se pot incheia foarte simplu, e de ajuns sa gasiti un asigurator cu o oferta buna si puteti avea toate serviciile dorite in asigurari facultative. Cele facultative sunt mai bune decat cele de stat, le puteti folosi in completarea lor, sunt usor de configurat si de gestionat in functie de buget.
Asiguratorul va poate pune la dispozitie mai multe oferte si pachete de servicii pentru a va decide mai usor si a avea asigurari medicale de sanatate excelente. Nu trebuie sa iti faci probleme pentru pretul final, este este foarte bun, se ofera reduceri, beneficii gratuite incluse in asigurari, oferte permanente si cele mai bune clinici sau spitale care pot oferi aceste servicii medicale la preturi lunare si anuale pentru orice buzunar.
Cu asigurarile medicale private stii ca esti mereu in siguranta, ai serviciile medicale pe care le meriti si poti discuta oricand cu oameni competenti, intr-un mediu european si poti solicita servicii premium medicale la cele mai bune preturi de pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *