warner Bros

 Tom&Jerry. Fantastice desene animate si traiasca youtube ca le mai poti gasi acolo in engleza, fara dublarea aia idioata in limba romana de pe Cartoon Network care strica tot farmecul desenelor.
Warner Bros. e legenda si Tom&Jerry din punctul meu is cele mai bune desene animate facute vreodata si cine vrea sa ma contrazica, n-are decat!!!
Sunt studenta, in 10 zile fac 20 de ani, dar imi e dor de acele desene animate ale copilariei, desenele marca Warner Bros! Cine ii va putea uita pe celebrii Tom & Jerry , pisica si soarecele intr-o competitie continua. Cine il poate uita pe Tom, motanu slab si temperamental care il tot urmareste pe micutul si inteligentul Jerry? Este foarte amuzant sa il vezi pe Tom cum intra in tot soiul de belele pentru ca vrea sa il urmareasca si prinda pe Jerry.  Dar motanu’ asta simpatic nu are dorinta de al manca, ci mai mult de a-l prinde si apoi supune pe dragul de Jerry, care nu se lasa prins, folosindu-si inteligenta si iscusinta.

Dar cei doi se iubesc, relatia lor fiind ciudata, dar unul fara altul nu ar putea trai, dovada fiind episoadele in care Tom il ignora pe Jerry si acesta din urma face tot posibilul de-al enerva pe motan ca sa-l aduca inapoi.
Thomas e cel mai scump pisoi de la Mos Craciun incoace, dar nici soarecu’ nu se lasa mai prejos.  Copilaria noastra a fost una dementiala alaturi de acesti doi nebunatici, dar cei care cresc acum nu stiu altceva decat Counter Strike si nu mai stiu eu ce jocuri, filme si desene animate violente si stupide. Tommy e funny, iar Jerry super inteligent si chiar daca sunt destul de violente (ex: Tom are un intreg arsenal de idei sa il omoare cat mai eficient pe soricel), dar nu este sange, nimeni nu moare, totul e amuzant.
The end!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *