Putini antreprenori sunt pregatiti pentru situatii de criza, iar cum nimeni nu se astepta la raspandirea la nivel global a unui virus care sa duca la peste un milion de persoane infectacte, nenumarate afaceri s-au inchis, iar multe altele se indreapta catre faliment. Problemele financiare ii fac pe antreprenori sa caute fel si fel de solutii, iar salvarea pentru unii poate veni de la Omnicredit. Aici pot fi contractate credite rapide pentru firme, astfel incat sa fie mai usor de depasit problemele actuale.

Despre Omnicredit

Omnicredit este prima platforma fintech de microfintantare din Romania care, printre altele, ofera credite rapide pentru firme, iar de-a lungul anilor a stat in spatele dezvoltarii a multora dintre acestea. Solutiile oferite sunt moderne, adaptate la nevoile actuale si oricine gaseste sprijinul de care are nevoie in special in contextul crizei cu care ne confruntam. Produsele si serviciile financiare disponibile sunt dedicate persoanelor juridice, dar in viitorul apropiat urmeaza sa fie prezentate si cateva pentru cele fizice, astfel incat toata lumea sa aiba de castigat.

Credite rapide

Accesarea unui credit rapid reprezinta sansa ideala pentru orice afacere de a-si plati furnizorii, utilitatile, chiriile, salariile, dar si de achizitionare de utilaje noi, echipamente si nu numai. In alte conditii e dificil de supravietuit din cauza crizei curente, iar Omnicredit ofera o mana de ajutor tuturor celor care au nevoie in aceasta perioada. Diferenta fata de institutiile bancare e ca aici conditiile impuse nu sunt la fel de stricte. De fapt, e important ca societatea sa fi avut activitate economica in ultimele trei luni, iar mai departe conteaza creativitatea, cele mai inedite idei fiind cele care au castig de cauza. Omnicredit ofera libertatea de care pot avea nevoie antreprenorii atunci cand isi desfasoara activitatea, iar problemele moderne au nevoie si de solutii pe masura.

Potrivit pentru orice afacere

Creditele oferite aici sunt potrivite pentru orice afacere, indiferent de domeniu, astfel ca farmaciile, casele de pariuri, florariile, magazinele de cartier, salile de fitness, saloanele de infrumusetare, firmele de IT, service-urile auto, spalatoriile si nu numai, fiecare dintre acestea pot contracta un credit prin care sa isi poata gestiona activitatea asa cum se cuvine.

Mai rapid

Antreprenorii au posibilitatea de a face economii considerabile de timp in conditiile in care solutiile pe care le cauta le gasesc la numai cateva click-uri distanta. Pentru crearea unui cont pe platforma sunt suficiente doar 30 de secunde, iar mai apoi se alege solutia de finantare dorita si se incarca documentele necesare. In cel mult o ora se ofera un raspuns, iar daca acesta e afirmativ, atunci in cel mult alte 8 ore suma solicitata e virata direct in cont. Bineinteles, in alte contexte e nevoie de proceduri mult mai complicate, astfel ca Omnicredit a simplificat lucrurile pe cat de mult posibil.

Foloseste uneltele disponibile online

De asemenea, pe site e disponibil si un calculator care se poate folosi pentru a sti de la bun inceput care sunt cifrele care conteaza. Se alege suma dorita, pana la 250.000 de lei, perioada necesara pentru rambursarea acesteia, pana la 12 luni si astfel aflam valoarea ratei lunare si suma totala de platit. La Omnicredit nu exista taxe ascunse sau comisioane, totul e transparent, motiv pentru care nu se trezeste nimeni nu surprize neplacute.

Evitarea birocratiei

E important si faptul ca prin desfasurarea online a activitatii se evita birocratia. In alte conditii e nevoie de drumuri pana la banca, dosare stufoase, timp pierdut si mult disconfort, insa cu Omnicredit e mai simplu ca niciodata. Birocratia pune bete in roate multor antreprenori care au idei bune si isi doresc sa le dezvolte, insa se lovesc de sansele mici de contractare a unui credit avantajos.

Consiliere din partea unei echipe experimentate

Nu in ultimul rand, aici nu doar ca pot fi accesate credite rapide pentru firme, ci antreprenorii beneficiaza si de consiliere din partea specialistilor. Echipa e alcatuita din oameni cu o vasta experienta in domeniul economic, de peste 15 ani, timp in care s-a implicat in nenumarate proiecte. Acestia garanteaza gasirea celor mai bune solutii indiferent de complexitatea problemelor si, in plus, oricine are ocazia de a dobandi noi cunostinte care sa le fie de folos atunci cand isi desfasoara activitatea, totul direct la Omnicredit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *